Start în campionatul de cadeți 2021/ 2022. Câte echipe participă, meciurile primei etape și condițiile de vârstă

Echipa de cadeți CTF Mihai I, campioană națională în ediția 2020/ 2021

După o pauză lungă, voleibaliștii cadeți revin în săli. Prima etapă a campionatului 2021/ 2022 e programată duminică, 10 octombrie. Din fericire, s-a revenit la programul clasic, cu etape programate la două săptămâni.
După ce anul trecut s-a disputat sub formă de mini-turee, din cauza restricțiilor impuse atunci de guvernanți în încercarea de a opri pandemia, acum s-a revenit la programarea clasică. Se va juca o dată la două duminici. Meciurile vor fi transmise live pe Facebook sau pe Youtube.

La cadeți, echipele vor fi compuse din jucători născuți în 2005-2006 și mai mici. Condițiile de vârstă și de talie pe care trebuie să le îndeplinească o echipă pe puteți vedea AICI.

Anul acesta s-au înscris în campionat 25 de echipe, care au fost împărțite în cinci grupe. Ocupantele primelor două locuri, plus cele mai bune două echipe de pe locurile 3 se vor califica la cele trei turnee semifinale. De acolo, se vor califica la turneul final primele două clasate. Turneele semifinale sunt programate în perioada 1-3 aprilie 2022, iar turneul final între 27 aprilie – 1 mai 2022.  Deținătoarea titlului este CTF Mihai I, care a obținut în primăvară al treilea titlu consecutiv. Pe locurile următoare s-au clasat LAPI Dej și CSS Blaj.

Noutatea față de anii trecuți o reprezintă apariția unei noi metode de departajare în caz de egalitate la puncte. Primul criteriu în acest caz este unul foarte corect: numărul de victorii. Dacă egalitatea persistă, departajarea se va face după raportul dintre seturile câştigate şi cele pierdute, iar dacă egalitatea se menține, după raportul punctelor câştigate şi cele pierdute.

Mai jos puteți vedea programul meciurilor primei etape, nu înainte de a vă ruga să mă ajutați ca de obicei cu rezultatele partidelor la care veți asista sau veți juca. De asemenea, dacă aveți fotografii cu echipele sau din timpul meciurilor și vreți să le vadă toți iubitorii voleiului din țară, vă rog să mi le trimiteți, iar eu le voi publica pe site, pe pagina de Facebook și pe cea de Instagram. Dacă publicați fotografiile pe paginile personale sau pe paginile oficiale ale cluburilor, puteți să îmi trimiteți link-ul cu pozele și acesta va fi redistribuit pe rețelele sociale și va fi postat și pe site în dreptul meciului respectiv.

Rezultatele și fotografiile le aștept pe pagina de Facebook Doarvolei, AICI sau pe WhatsApp, la numărul 0730660361. Vă mulțumesc de pe acum.
Cadeți: programul primei etape a campionatului 2021/ 2022

Seria A

CSS Botoșani – CSS2 Baia Mare

CSS Toplița – LPS Bistrița

CSS Bacău stă

Seria B

CSS-CS Arcada Galați – CSS Buzău

CSS1 Constanța – CSS Dinicu Golescu Câmpulung Muscel

CSS Tulcea stă

Seria C

CTF Mihai 1 București – CNMV Ploiesti

Ex-4 Volei București stă

CSS2 București – CSM București

Seria D

Ocna Mureș – CSS Viitorul Cluj-Napoca

Provolei Arad – CSS Caransebeș

CSS Blaj stă

Seria E

CSS Zalău – CSS Avram Iancu Ștei

LPS Bihorul Oradea stă

LAPI Dej stă
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns