Steaua și SCM Zalău joacă sâmbătă meciul 2 pentru calificarea în cupele europene

Steliștii au de ce să fie mulțumiți, chiar dacă au fost învinști

Steaua și SCM Zalău au programat sâmbătă un meci foarte important pentru viitorul lor european. Partida va avea loc la București, de la ora 18.00.

În sala „Mihai Viteazul” din Capitală, Steaua va primi vizita zălăuanilor în cel de-al doilea meci pentru locul 5. Această poziție e foarte importantă, deoarece e ultima care va duce în cupele europene în sezonul viitor.

În prima partidă, la Zalău, SCM s-a impus cu scorul de 3-2 (25-22, 25-22, 26-28, 20-25, 15-10), luând o opțiune bună pentru ocuparea poziției a cincea. Desigur, steliștii vor face tot ce depind de ei pentru a trimite confruntarea în meciul decisiv, așa că și această partidă va fi una spectaculoasă. Ea va putea fi văzută pe frvolei.ro sau pe pagina de Youtube a CSA Steaua.

CITEȘTE ȘI: Dinamo și Rapid se luptă sâmbătă și duminică pentru medaliile de bronz în Divizia A1 la volei masculin

Tot sâmbătă și tot de la ora 18.00, va avea loc și al doilea meci pentru locul 7. Acesta va fi găzduit de Craiova, iar adversara oltenilor va fi CSM Constanța, învingătoare în prima partidă cu scorul de 3-2.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns