Timișoara găzduiește sâmbătă și duminică Finala Campionatului Național Universitar la volei masculin

8 echipe se vor lupta sâmbătă și duminică în turneul final al Campionatului Național Universitar la volei masculin. Anul acesta, competiția se dispută la Timișoara, în organizarea Universității de Vest. 
Cele 8 formații participante au fost împărțite în două grupe de câte patru. Astfel, în Grupa A vor evolua Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, ASE București și Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” Iași.

Din Grupa B fac parte Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea Ovidius Constanța și UNEFS București.

Sâmbătă se vor disputa meciurile din grupe, iar duminică finala mare, între câștigătoarele grupelor și finala mică între ocupantele locurilor secunde. Pe pagina de Facebook UV Timișoara vor fi transmise doar meciurile din Grupa B.

Afișul Finalei Campionatului Național Universitar masculin de volei de la Timișoara, 2022
Afișul Finalei Campionatului Național Universitar masculin de volei de la Timișoara, 2022

Programul meciurilor

Grupe, Sâmbătă, 28 mai

Grupa A

9.00 Universitatea Babeș Bolyai – Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” Iași
10.30 Universitatea Tehnică Cluj-Napoca – ASE București
12.00 Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” Iași- ASE București
15.00 UBB – Universitatea Tehnică Cluj-Napoca
16.30 Universitatea Tehnică Cluj-Napoca – Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” Iași
18.00 ASE București – Universitatea Babeș Bolyai
Grupa B
9.00 Universitatea de Vest Timișoara – UNEFS București
10:30 Universitatea Ovidius Constanța – Universitatea Politehnică Timișoara
12:00 UNEFS București – Universitatea Ovidius Constanța
15:00 Universitatea de Vest Timișoara – Universitatea Politehnică Timișoara
16:30 Universitatea Politehnică Timișoara – UNEFS București
18:00 Universitatea Ovidius Constanța – Universitatea de Vest Timișoara
Duminică, 29 mai, Sala UVT Oituz
9.00 Finala mică
11.00 Finala mare
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns