Transferuri 2024: Ridicătorul iranian Javad Karimi (Arcada Galați) a fost prezentat de Minas, în Brazilia

Javad Karimi a fost prezentat deja la Minas

Odată cu terminarea campionatului, începe o perioadă extrem de importantă pentru jucători și pentru viitorul echipelor: formarea noilor loturi în vederea întrecerilor din sezonul viitor. Vor fi, desigur, foarte multe schimbări în efectivele echipelor. Pentru că știu că există interes, voi încerca, în măsura în care timpul mi-o va permite, să vi le prezint pe măsură ce vor fi anunțate de echipe. Vi le voi prezenta doar pe cele oficiale, nu pe cele pe care le știu din diferite surse, pentru că nu ar fi corect față de jucători, cluburi sau impresari să le divulg înainte de termen.

Primul transfer pe care îl pot anunța este cel al ridicătorului iranian Javad Karimi, care a jucat în ultimul sezon la Arcada Galați, formație cu care a ieșit vicecampion. Un coordonator care se remarcă mai ales prin înălțime – are 2.04 m – pentru că nu pot spune că a adus acel plus pe care îl așteptau de la el conducătorii formației. Drept urmare, nici nu a rămas la echipă – de regulă contractele stranierilor sunt făcute pe un an.

Noua formație a lui Javad, așa cum și-a scris pe tricou, va fi formația braziliană Minas, acolo unde a fost deja prezentat.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns