TVR HD va transmite sâmbătă seară în direct cel mai important meci al primei etape din campionatul Italiei la volei feminin: Imoco Conegliano – Pomi Casalmaggiore

Imoco Conegliano e campioana Italiei la volei femnin

O veste foarte bună venită de la Televiziunea Română. Voleiul de cea mai înaltă clasă din campionatul feminin de volei al Italiei revine la TVR HD. Primul meci e un adevărat regal: Imoco Conegliano – Pomi Casalmaggiore.
Sâmbătă seară, de la ora 21.30, postul TVR HD va transmite în direct cel mai important meci din prima etapă a campionatului italian feminin de volei: Imoco Conegliano – Pomi Casalmaggiore.

Campioana ultimei ediții, Imoco are în componență trei jucătoare care au cucerit medaliile de argint la recent încheiatul Campionat Mondial: Monica De Gennaro, Anna Danesi și Miriam Sylla.

La rândul ei, Pomi Casalmaggiore are în componență alte trei jucătoare care au cucerit argintul cu Italia: Carlotta Cambi, Serena Ortolani și Lucia Bisetti. În plus, vin și cu o proaspătă campioană mondială, sârboaica Jovana Sevanovic.
Meciul de sâmbătă seară este doar primul care va fi transmis de TVR HD din campionatul feminin de volei al Italiei. În general, planul ar fi de un meci pe etapă, dar totul depinde, bineînțeles, și de importanța partidelor. Cert este că pentru următoarele săptămâni puteți să vă faceți planuri în fața televizoarelor. De asemenea, TVR HD va transmite și Supercupa Italiei la volei feminin.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns