Valoarea lui Gianni Crețu, recunoscută încă o dată: a fost desemnat antrenorul anului 2022 în Europa

Gianni Crețu, alături de președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, la Gala Voleiului CEV (FOTO: CEV)

Valoarea excepțională a antrenorului român Gianni Crețu a fost reconfirmată. Tehnicianul originar din Constanța a fost desemnat antrenorul anului 2022 în voleiul masculin european! 
Gianni a fost personaj central la Gala Voleiului organizată de CEV, care a avut loc vineri seară, la Palatul Artelor Frumoase din Bruxelles – BOZAR. Acolo, el a primit premiul pentru cel mai bun antrenor al anului 2022, unul dintre cei doi membri ai comisiei de premiere de pe scenă fiind președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru.

Gianni Crețu, cu trofeul pentru cel mai bun antrenor al anului 2022
Gianni Crețu, cu trofeul pentru cel mai bun antrenor al anului 2022

Performanța lui Gianni Crețu este extraordinară, dar trebuie să recunoaștem, așteptată. Pentru că în acest sezon tehnicianul a cucerit Liga Campionilor și a triumfat în campionatul Poloniei și în Cupa Poloniei, adică într-unul dintre cele mai dificile campionate din lume! Totul, cu ZAKSA, formație de care s-a despărțit la finalul celui mai bun sezon din istoria lui Gianni, dar și din istoria grupării poloneze.

Trebuie spus că rezultatele de la Mondiale nu au fost luate în calcul, deși ceea ce a reușit Crețu la această competiție cu naționala Sloveniei – a ocupat locul 4, cel mai bun din istoria voleiului sloven – este ceva la care iubitorii voleiului din această țară nici nu puteau să viseze acum puțin timp în urmă.

Gianni Crețu primește trofeul de cel mai bun antrenor al anului 2022
Gianni Crețu primește trofeul de cel mai bun antrenor al anului 2022 (FOTO: CEV)
Pentru Gianni Crețu urmează acum o perioadă de pauză, căci el nu are contract cu nici o echipă de club, însă cu siguranță în scurt timp sau maximum la iarnă îl vom vedea din nou la cârma unei echipe. Pentru că cel mai bun antrenor al anului nu poate sta pe bară mult timp.

La feminin, titlul a fost obținut de italianul care a scris istorie la VakifBank Istanbul, Giovanni Guidetti.

Cel mai bun voleibalist al anului 2022 a fost desemnat polonezul Kamil Semeniuk, care a fost chiar jucătorul lui Gianni la Zaksa și unul dintre sportivii care au contribuit decisiv la cucerirea Ligii Campionilor pentru a doua oară consecutiv.

La feminin, laurii i-au revenit suedezei Isabelle Haak, care a apărat până în primăvară culorile formației turce VakifBank Istanbul.

Fotografia de grup a laureaților Galei Voleiului CEV
Fotografia de grup a laureaților Galei Voleiului CEV (FOTO: CEV)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns