Volei Alba Blaj joacă miercuri al doilea meci acasă în Liga Campionilor la volei feminin

Volei Alba Blaj are patru puncte din două meciuri în actuala ediție a Ligii Campionilor

Volei Alba Blaj își continuă programul de foc din ultima perioadă, cu meciuri la trei-patru zile. Miercuri joacă în Liga Campionilor, pe teren propriu, contra formației ucrainene Prometey Dnipr. 

De la ora 19.00, miercuri, în sala Polivalentă din Blaj, Volei Alba Blaj va încerca să obțină prima victorie din grupele Ligii Campionilor pe teren propriu în acest sezon. Așa, la prima vedere, are toate șansele, pentru că formația ucraineană pare cel mai lejer adversar, însă în volei nu e bine să faci planuri prea mari. Meciul va fi transmis în direct pe TVR 3.

La Blaj am putea-o vedea în acțiune pe noua achiziție, bulgăroaica Lora Kitipova, care evoluează pe postul de ridicătoare. Conform regulamentului actual, ea poate juca în cupele europene, dar nu poate evolua în campionat până la startul returului. Ea e o fostă componentă a echipei în sezonul 2018/ 2019, când a ajuns cu formația până în finala Cupei CEV.

Până acum, cele două formații au avut rezultate opuse în grupă, astfel că Blajul pornește cu prima șansă în acest meci. Echipa noastră s-a impus cu 3-1 în deplasare cu LSK Lodz și a pierdut la limită, 2-3, cu Volero Le Cannet, acasă. Ucrainencele au pierdut ambele partide disputate, cu Lodz și cu Le Cannet.

CITEȘTE ȘI: Eliza Varga, MVP-ul partidei câștigate de Chemik Police în etapa a opta

CITEȘTE ȘI: Rodica Buterez, 14 puncte în victoria lui Postdam

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns