Volei Alba Blaj, locul 4 în grupa din Liga Campionilor și eliminare din cupele europene

Volei Alba Blaj a fost învinsă în etapa a doua a Ligii Campionilor (FOTO: CEV)

Volei Alba Blaj a suferit un eșec dureros în deplasarea de la Mioveni. Echipa noastră a fost învinsă de campioana Ucrainei, Prometey Dnipro și a fost eliminată din cupele europene!

Volei Alba Blaj a fost învinsă cu scorul de 3-1 (25-22, 25-20, 16-25, 25-21) de Prometey Dnipro, în ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor. Chiar dacă meciul s-a disputat în România, reprezentantele noastre nu s-au putut impune, suferind a doua înfrângere din tot atâtea meciuri cu ucrainencele. Eșecul e cu atât mai dureros cu cât din cauza lui echipa noastră a terminat grupa pe ultimul loc în grupă, fiind eliminată din cupele europene.

Autoare a 16 puncte, Iman Isanovic a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, care a jucat însă departe de ceea ce a arătat în sezonul trecut. Pentru că dacă o echipă are o preluare pozitivă de 35% și un procentaj în atac de 29% nu are cum să câștige o partidă în Liga Campionilor, indiferent de numele adversarei.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

One thought on “Volei Alba Blaj, locul 4 în grupa din Liga Campionilor și eliminare din cupele europene

Lasă un răspuns