Volei pe plajă: În perioada 21 iulie – 31 iulie se dispută campionatele naționale de speranțe, cadeți și juniori la masculin și feminin

volei plaja campionate nationale chitila
volei plaja campionate nationale chitila
Afisul Campionatelor Naționale de volei pe plajă pentru sperante, cadeti si juniori

Bucureștiul va găzdui, în perioada 21-31 iulie, campionatele naționale de volei pe plajă pentru speranțe, cadeți și juniori, atât la feminin, cât și feminin. Înscrierile se fac până pe 18 iulie.

Campionatele naționale se vor desfășura într-o locație specială, la Arena ”Basme cu cai” din cadrul complexului Colosseum Retail Park, aflat în Chitila. La meciuri pot asista în jur de 1.000 de spectatori, care vor vedea meciurile ce se vor desfășura pe trei meciuri în paralel.

Programul competiției este următorul:

Sperante 21 – 24 iulie. La feminin pot participa echipe formate din jucătoare născute în 2002 sau mai mici. La masculin, echipele vor fi formate din jucători născuți în 2001 sau mai mici.
Cadeti 25 – 28 iulie. La feminin pot participa echipe formate din jucătoare născute în 2000 sau mai mici. La masculin, echipele vor fi formate din jucători născuți în 1999 sau mai mici.
Juniori 28 – 31 iulie. La feminin pot participa echipe formate din jucătoare născute în 1997 sau mai mici. La masculin, echipele vor fi formate din jucători născuți în 1997 sau mai mici.
Echipele pot fi formate din sportivi aflați la cluburi diferite. Singurul lucru care contează este ca participanții să se prezinte la ședința tehnică având asupra lor legitimatia/ licenta de joc emisa de FRV valabila pe perioada anului competitional 2015/ 2016 impreuna cu viza medicala aplicata pe legitimatie/ licenta de joc. Evident, viza medicală trebuie să fie valabilă pe perioada competiției.
Înscrierile se pot face online, pe site-ul http://www.thecolosseum.ro/eveniment/beachvolley/ sau direct la numărul de telefon 0721 459238. Data limită este 18 iulie, ora 24.00. Pe formularul de înscriere veți vedea și orele și datele ședințelor tehnice, precum și câteva prevederi legate de regulament.
Organizatorii au pregătit și câteva surprize spectatorilor și participanților. În ziua de 30 iulie Dorian Popa va fi Artist MC. Tot atunci, vor avea loc și meciuri demonstrative ale seniorilor.
Multă baftă tuturor participanților!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns