Divizia A1 (m): Steaua joacă marți cu CSM București și pentru copiii defavorizați. Pentru fiecare spectator, sponsorul va dona o sumă de bani celor mici

steaua echipa volei

In cursul zilei de marti, 24 Aprilie 2018, incepand cu ora 20.00, voleibalistii echipei CSA Steaua disputa ultimul meci al actualei editii de campionat impotriva celor de la CSM Bucuresti. Indiferent de rezultat, bucureștenii vor încheia pe locul al treilea.

Sponsorul celor de la CSA Steaua Bucuresti, Ferratum Money, a hotarat sa doneze cate 5 lei pentru fiecare bilet vandut la acest meci, copiilor defavorizati din comunitatea locala a sectorului 5, provenind din urmatoarele centre: Complexul de Servicii pentru Protectia Copilului, Ansamblul Rezidential de Tip Familial ”Sfanta Maria”, Ansamblul Rezidential de Tip Familial ”Sfantul Nicolae”.

Fiecare bilet cumparat la meciul echipei de volei a CSA Steaua București duce la cresterea donatiei pe Ferratum Money o face pentru acesti copii.

Misiunea acestor centre este de a preveni abandonul copiilor atat prin asigurarea unor diferite tipuri de activitati de educatie si recreere pentru acestia, cat şi a unor activitati de sprijin si consiliere pentru parinti sau reprezentanti legali.

De asemenea, Ferratum alaturi de Steaua Volei au pregatit si un concurs cu premii pentru fanii echipei. Acestia isi pot arata sustinerea pentru Steaua Volei printr-o postare pe pagina personala, prin intermediul careia sa povesteasca despre cea mai frumoasa amintire din acest sezon. De asemenea, postarea trebuie sa fie publica si sa contina hastag-urile #ferratum și #steauavolei.

Ferratum Money, premiaza cele mai frumoase 3 postari cu unul din urmatoarele premii:
🔴 o minge de volei originala Mikasa
🔴 2 bilete la Turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin, ce are loc in perioada 5-6 mai, la București
🔴 o minge de beach volley Mikasa.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns