Junioare: Dinamo a suferit primul eșec. Vineri se dispută ultima etapă, cu dueluri decisive pentru titlu și podium

Dacia Mioveni a obținut o victorie mare cu Dinamo la turneul final de volei pentru junioare

Etapa a patra a turneului final de volei pentru junioare a adus și prima înfrângere a liderului, Dinamo. Asta face ca ultima zi, cea de vineri, să fie deschisă oricărui rezultat.


Dinamovistele au fost învinse cu scorul de 3-2 de Dacia Mioveni, la capătul unui meci cu multe suișuri și coborâșuri din partea ambelor echipe. Acest rezultat, coroborat cu victoria cu 3-0 obținută de CSS Lugoj în fața celor de la Timișoara, face ca în ultima etapă, cea de vineri, să avem un meci ca o finală: CSS Lugoj – Dinamo. Cine va învinge va deveni noua campioană, indiferent de scor. Numai că cine pierde ar putea cădea pe locul 3, totul depinzând de rezultatul meciului dintre Dacia Mioveni și CTF Mihai I. O victorie de trei puncte a fetelor din Mioveni le va duce pe acestea pe locul secund, numai că și bucureștencele au șanse la podium, de asemenea cu un succes de trei puncte.

Vicecampioană anul trecut, CSM București nu se regăsește, iar ultimul eșec, 1-3 cu CTF Mihai I, stă mărturie.

Pentru amatorii de calcule, la finalul rezultatelor etapei aveți și clasamentul după patru runde. De asemenea, vă amintesc că începând din acest sezon primul criteriu de departahare în cazul egalității de puncte este numărul de victorii.

 

Vineri, în ultima etapă, avem meciurile decisive, pe care le puteți urmări în direct pe pagina de Youtube a clubului organizator, Bega Timișoara, AICI.
Junioare: Programul și rezultatele turneului final

Luni, 16 mai

Dinamo – CSM București 3-0

Dacia Mioveni – CSS Lugoj 3-1

Bega Timișoara – CTF Mihai I 1-3

Marți, 17 mai

CSM București – Dacia Mioveni 3-0

CTF Mihai I – CSS Lugoj 0-3

Bega Timișoara – Dinamo 0-3

Miercuri, 18 mai

Dinamo – CTF Mihai I 3-0

CSS Lugoj – CSM București 3-0

Dacia Mioveni – Bega Timișoara 3-0

Joi, 19 mai

CTF Mihai I – CSM București 3-1

Dinamo – Dacia Mioveni 2-3

Bega Timișoara – CSS Lugoj 0-3

Clasamentul turneului final de junioare după meciurile etapei a patra
Clasamentul turneului final de junioare după meciurile etapei a patra

Vineri, 20 mai

10.30 Dacia Mioveni – CTF Mihai I

12.30 CSS Lugoj – Dinamo

14.40 CSM București – Bega Timișoara
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns