Cadete: Rezultatele etapei a treia a turneului final de la Timișoara

Echipa de cadete Dinamo după victoria cu Bega Timișoara

Etapa a treia a turneului final al campionatului de volei pentru cadete de la Timișoara a avut drept cap de afiș meciul dintre echipa locală, Bega, și Dinamo. Și a rezultat o partidă superbă.
Meciul a început foarte bine pentru dinamoviste, care au condus cu 2-0 după o prestație mai sigură decât a adversarelor. Apoi, inspirația a trecut de partea cealaltă a fileului, formația gazdă reușind să egaleze la 2 și să trimită meciul în prelungiri. Acolo unde s-a mers cap la cap și unde dinamovistele s-au impus la limită, grație unui as reușit de Diana Hantău. Cu această victorie cu 3-2 și judecând și după programul ultimelor două etape, se poate spune că Dinamo și-a asigurat o medalie, poate chiar pe cea de argint, dacă CSM București își va confirma miercuri statutul de favorită în fața timișorencelor.

În celelalte meciuri ale zilei de marți, CSM a trecut cu 3-1 de o foarte arțăgoasă – în sensul bun al cuvântului – echipă a CSS Turda, iar CSS Târgoviște a obținut prima victorie din acest turneu, trecând cu 3-0 de Silvania Sport.

Așa cum spuneam, cel mai așteptat meci a zilei de miercuri pentru spectatorii neutri este cel dintre CSM București și Bega Timișoara. O victorie de trei puncte a echipei din Capitală echivalează cu cucerirea titlului de către aceasta.

Toate meciurile sunt în direct pe pagina de Youtube CSS Bega Volei.
Cadete: Programul și rezultatele turneului final al campionatului 2021/ 2022

Duminică, 1 mai

ACS Silvania Sport – CSM București 0-3

CSS Târgoviște – Dinamo 0-3

CSS Turda – CSS Bega Timișoara 0-3

Luni, 2 mai

CSM București – Dinamo 3-1

ACS Silvania Sport – CSS Turda 1-3

CSS Bega Timișoara – CSS Târgoviște 3-0

 

Marți, 3 mai

CSS Turda – CSM București 1-3

CSS Târgoviște – ACS Silvania Sport 3-0

Dinamo – CSS Bega Timișoara 3-2

Clasament:

1. CSM București 9p (9-2)

2 Bega Timișoara 7p (8-3)

3 Dinamo 5p (7-5)

4 CSM Târgoviște 3p (3-6)

5 CSS Turda 3p (4-7)

6 Silvania Sport 0p (1-9)

Miercuri, 4 mai

11.00 ACS Silvania Sport – Dinamo

13.30 CSS Turda – CSS Târgoviște

16.00 CSM București – CSS Bega Timișoara

Joi, 5 mai

11.00 CSS Târgoviște – CSM București

13.30 Dinamo – CSS Turda

16.00 CSS Bega Timișoara – ACS Silvania Sport
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns