Cadeți: Rezultatele etapei a treia a turneului final de la Dej. A fost o zi cu meciuri maraton

Imagine din meciul de volei dintre CSM București și Viitorul Cluj, scor 3-2, din turneul final al campionatului de cadeti

A treia etapă a campionatului de volei pentru cadeți a fost una dintre cele mai spectaculoase din ultimele turnee finale, nu doar din acest an. Două meciuri s-au încheiat în cinci seturi, iar lupta pentru medalii este extrem de spectaculoasă.
Ziua a fost deschisă de partida dintre CTF Mihai I, deținătoarea ultimelor trei titluri, și CSS Toplița. Calculele hârtiei și prestațiile din primele două zile dădeau echipa din București favorită clară, însă, spre marele lor merit, jucătorii de la Toplița au făcut un meci excepțional. Au condus cu 1-0 la seturi, apoi au egalat la 2, dar nu au mai avut forța să se impună în decisiv, deși au ratat o minge de meci! CTF s-a impus cu 3-2, dar felicitările trebuie să meargă și spre învinși, pentru că au fost parte integrantă dintr-un spectacol veritabil. De asemenea, un alt amănunt a atras atenția la această partidă: niciuna dintre echipe nu a folosit jucători pe postul de libero.

Al doilea meci al zilei părea de la început cel mai echilibrat din etapă, iar ceea ce s-a petrecut pe teren a confirmat așteptările. S-a impus CSM București cu scorul de 3-2 în fața Viitorului Cluj, la capătul unui meci extrem de echilibrat, în care fiecare dintre cele două echipe au trecut pe rând la conducere. Spuneam ieri că acest meci ar putea fi numit meciul pentru bronz, însă după acest rezultat și după studierea mai atentă a programului ultimelor două etape, trebuie spus că nu numai ele, ci și CSS Bacău are o șansă mare la cucerirea medaliilor de bronz.

Imaginea sportivității absolute la finalul meciului dintre CSM București și Viitorul Cluj. Felicitări, băieți, pentru atitudine!
Imaginea sportivității absolute la finalul meciului dintre CSM București și Viitorul Cluj. Felicitări, băieți, pentru atitudine! (FOTO: Facebook/ LAPI Dej)

E adevărat, băcăuanii au pierdut miercuri cu 3-0 în fața lui LAPI Dej, dar și ei sunt foarte bine poziționați în lupta pentru medalie. Dintre cele trei formații aflate în dispută, ei mai au de jucat atât cu CSM București cât și cu Viitorul Cluj, iar două victorii cu acestea le asigură măcar locul al treilea. Prima finală din cele două va fi pentru ei partida de miercuri, contra celor de la Viitorul Cluj. A doua, contra formației CSM București, pe care a învins-o în turneul semifinal cu scorul de 3-0.

Dar meciul cel mai așteptat al zilei este cel dintre marile rivale LAPI Dej și CTF Mihai I. Cine învinge în meciul programat miercuri, la ora 17.00 ia o opțiune foarte serioasă la titlul de campioană. De fapt, dacă gazdele turneului câștigă cu 3-0 sau cu 3-1, atunci ei își asigură titlul cu o etapă înaintea finalului. Orice alt scor lasă deschisă lupta până la aflarea ultimelor rezultate.

Toate partidele pot fi urmărite în direct pe pagina de Facebook LAPI Dej, AICI.
Cadeți: Programul și rezultatele turneului final al campionatului 2021/ 2022

Duminică, 1 mai

CSS Bacău – CSS Toplița 3-0

CTF Mihai I – CSM București 3-1

LAPI Dej – Viitorul Cluj 3-1

Luni, 2 mai

CSS Toplița – Viitorul Cluj 0-3

CSS Bacău – CTF Mihai I 0-3

LAPI Dej – CSM București 3-0

 

Marți, 3 mai

CTF Mihai I – CSS Toplița 3-2

Viitorul Cluj – CSM București 2-3

LAPI Dej – CSS Bacău 3-0

Clasament

1. LAPI Dej 9p (9-1)

2. CTF Mihai I 8p (9-3)

3. Viitorul Cluj 4p (6-6)

4. CSS Bacău 3p (3-6)

5. CSM București 2p (4-8)

6. CSS Toplița 1p (2-9)

Miercuri, 4 mai

13.00 CSS Toplița – CSM București

15.00 CSS Bacău – Viitorul Cluj

17.00 LAPI Dej – CTF Mihai I

Joi, 5 mai

10.00 Viitorul Cluj – CTF Mihai I

12.00 CSS Bacău – CSM București

14.00 LAPI Dej – CSS Toplița
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns