Minivolei (m): S-au stabilit semifinalele campionatului național. Iată rezultatele înregistrate până acum la turneul final

minivolei blaj turneu final
minivolei blaj turneu final
Turneul final de minivolei are loc la Blaj

La Blaj se dispută, de miercuri, turneul final al campionatului național de minivolei masculin. Iată ce s-a întâmplat până acum la această competiție.

În urma rezultatelor înregistrate de-a lungul competiției, s-au stabilit și semifinalele: CTF Mihai I – CSS Blaj și Nicu Gane Fălticeni – CSS Buzău.

În meciurile pentru locurile 5-8 vor avea loc întâlnirile: Ocna Mures – Titanii Scoala 39 Bucuresti și LAPI Dej – Dinicu Golescu Campulung Muscel.

Înainte de a vedea rezultatele complete înregistrate în grupe, nu pot decât să sper că rezultatele vor fi stabilite pe teren, fără implicarea unor forțe externe și știți foarte bine la ce mă refer.

Pentru că nu am cum să ajut în astfel de situații care știu că au apărut și că e posibil să mai apară și pentru că știu și că există subiectivitate când privești meciurile din tribune și susții o echipă, m-am gândit la o soluție care cred că ar putea ajuta: știu că mulți părinți filmează meciurile. Așa că dacă aveți faze de joc în care simțiți că echipa voastră este dezavantajată, vă rog să mi le transmiteți, pentru a le posta pe pagina de Facebook a Doarvolei. Așa poate vedea toată lumea dacă au existat sau nu momente discutabile și cum au fost ele depășite și, până la urmă, se va afla cine are dreptate.

În plus, cred că analiza unor faze controversate ar fi foarte utilă și pentru arbitri și pentru susținătorii echipelor. Căci așa cum există erori de arbitraj, de foarte multe ori se protestează la decizii corecte…

Important e ca rezultele să fie stabilite doar pe teren. La toate categoriile de vârstă.

Minivolei (m): Rezultatele turneului final

Semifinale 1-4

CSS Blaj – CTF Mihai I

Nicu Gane Fălticeni – CSS Buzău

Semifinale 5-8

CS  Ocna Mures – Titanii Scoala 39 Bucuresti

LAPI Dej – Dinicu Golescu Campulung Muscel

Seria I

Miercuri

CTF Mihai I – CS Ocna Mureș 3-1

CSS Buzău – CSS Lapi Dej 3-2

Joi

CSS Lapi Dej – CS Ocna Mures 3-0

CTF Mihai I București – CSS Buzău 3-1

Vineri

CTF Mihai I București – LAPI Dej 3-1

CSS Buzău – CS Ocna Mures 3-1

Clasament:

  1. CTF Mihai I 9 p
  2. CSS Buzău 5 p
  3. LAPI Dej 4 p
  4. CS Ocna Mureș 0 p

Seria a II-a

Miercuri

Academia de Volei Titanii Sc 39 București – Dinicu Golescu Câmpulung Muscel 3-0

CSS Blaj – CSS Nicu Gane Fălticeni 1-3

Joi

CSS Blaj – ACS Academia de Volei Titanii 39 București 3-1

CSS Nicu Gane Fălticeni – CSS Dinicu Golescu Câmpulung Muscel 3-1

Vineri

CSS Nicu Gane Fălticeni – ACS Titanii CS 39 București 3-1

CSS Blaj – CSS Dinicu Golescu Câmpulung Muscel 3-1

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns