România, învinsă clar de Bulgaria în primul meci al calificărilor balcanice la Campionatul European U18 (m)

Componenții nationalei Under 18 a Romaniei la poza de grup de dinaintea startului turneului balcanic de calificare la Campionatul European

Debut cu stângul al naționalei Under 18 a României în preliminariile balcanice de calificare la turneul final al Campionatului European de volei masculin.
România a fost învinsă clar de Bulgaria, scor 3-0 (25-11, 25-17. 25-11), în doar 61 de minute. Se știa de la început că bulgarii sunt favoriți ai acestei partide și nu doar pentru că sunt gazdele turneului, ci pentru că au cea mai bună echipă la această generație dintre țările balcanice, însă nimeni nu s-a așteptat la o asemenea corecție. Practic, jucătorii noștri au reușit în tot meciul să facă doar 39 de puncte, dar de fapt 17 dintre ele au fost reușite de adversari!


Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

Cele mai multe puncte de la noi au fost reușite de Alin Ion, 10 puncte. Vedeți mai jos fișa tehnică a jucătorilor noștri, dar înainte de asta vă spun doar că raportul așilor a fost 8-0 pentru bulgari, iar al blocajelor 11-5 pentru aceiași adversari.

Statistica românilor în meciul cu Bulgaria, din cadrul turneului balcanic de calificare la Campionatul European U18
Statistica românilor în meciul cu Bulgaria, din cadrul turneului balcanic de calificare la Campionatul European U18

Sâmbătă, ”tricolorii” vor juca împotriva Serbiei, care tot vineri a pierdut cu scorul de 3-1 în fața Turciei. Indiferent de rezultate,trebuie spus că pentru naționala noastră scopul acestui turneu este acela de a construi o echipă care să reușească să se califice la turneul final al Europenelor în luna aprilie, căci e clar că la întrecerea organizată acum în Bulgaria nu avem cum să mai ocupăm primul loc.Programul și rezultatele turneului balcanic de calificare la Campionatul European U18 (m)

Vineri, 10 ianuarie

ROMÂNIABulgaria 0-3 (11-25, 17-25, 11-25)

Serbia – Turcia 1-3 (23-25, 25-20, 23-25, 17-25)

Sâmbătă, 11 ianuarie

17.00 Bulgaria – Turcia

19.30 Serbia –ROMÂNIA

Duminică, 12 ianuarie

15.00 Turcia – ROMÂNIA

17.30 Bulgaria – Serbia


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns