Speranțe (m): Miercuri începe turneul final. Iată programul meciurilor

Echipa de speranțe Academia de Volei Lazăr Marius Zalău, calificată la turneul final al campionatului 2021/ 2022

De miercuri până duminică, la Zalău va avea loc turneului final al campionatului masculin de volei pentru speranțe. Cele opt echipe calificate au fost împărțite în două grupe de câte patru, în care se va juca după sistemul ”fiecare cu fiecare”. Primele două clasate vor juca ”în cruce”, locul 1 din Grupa 1 cu locul 2 din cealaltă serie și invers. Ocupantele locurilor 3 și 4 se vor confrunta după același sistem pentru locurile 5-8.

Toate meciurile vor avea loc în Sala Polivalentă ”Gheorghe Tadici”, iar partidele vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a clubului organizator, Academia de Volei Lazăr Marius Zalău. AICI aveți link.

Deținătoarea titlului este CTF Mihai I.Speranțe (m): Programul grupelor turneului final

Grupa 1

Miercuri, 11 mai

15.30 CTF Mihai I – LPS Suceava

17.00 CSS Caransebeș – Academia de Volei Lazăr Marius Zalău

Joi, 12 mai

15.30 CTF Mihai I – CSS Caransebeș

17.00 Academia de Volei Lazăr Marius Zalău – LPS Suceava

Vineri, 13 mai

14.30 LPS Suceava – CSS Caransebeș

16.00 CTF Mihai I – Academia de Volei Lazăr Marius Zalău

Grupa 2

Miercuri, 11 mai

12.30 Arcada Galați – CSS Avram Iancu Ștei

14.00 CSS Zalău – CSM București

Joi, 12 mai

12.30 Arcada Galați – CSS Zalău

14.00 CSM București – CSS Avram Iancu Ștei

Vineri, 13 mai

11.30 Arcada Galați – CSM București

13.00 CSS Avram Iancu Ștei – CSS Zalău
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns