VIDEO: Show total la All Star Game-ul campionatului din Coreea de Sud: o jucătoare a dansat cu arbitrul

coreea allstar game volei meci
coreea allstar game volei meci
Momente de dans la All Star Game-ul campionatului coreean de volei
Voleiul înseamnă în primul rând spectacol, iar de acest lucru par să se fi convins cel mai bine asiaticii.

În Coreea de Sud, de exemplu, se organizează în fiecare an meciul stelelor din campionat, acolo unde distracția a fost cuvântul de ordine. Iată în continuare imagini din meciul fetelor, în care ridicătoarea echipei în alb – nu am idee care a fost Nordul și care Sudul, sau care Estul, care Vestul – celebra în mod propriu fiecare punct reușit de echipa ei. Ba a ajuns să danseze și cu arbitrul, de săracul oficial s-a și înroșit.

Apoi veți putea vedea un alt video de la același meci al stelelor, în care a intrat în joc și mascota partidei. Care a făcut preluare și a și atacat făcând până la urmă punct.
Dacă nu vă dă voie Youtube-ul să vedeți clipul pe acest site ci doar la ei, vă rog să dați click pe video, unde vă recomandă ei și îl veți putea urmări acolo. Merită efortul.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns