Campionatul Balcanic U18 (m): România joacă marți contra Turciei

Selecționerul Marius Lazăr, la un time out

Naționala masculină Under 18 a României va debuta marți la Campionatul Balcanic care se desfășoară în Serbia. Meciul va fi în direct pe Youtube. 
Jucătorii noștri au pregătit la Zalău participarea la turneul care are loc de marți, 28 iunie, până sâmbătă, 2 iulie, la Novi Sad. Ei au ajuns de luni în Serbia.

Tricolorii, care sunt antrenați de Marius Lazăr și de Daniel Mavrodin, fac parte din Grupa A, alături de naționalele Turciei, Serbiei și Bosniei și Herțegovinei. Cealaltă grupă are doar trei echipe: Bulgaria, Moldova și Macedonia de Nord.

Primele două clasate se califică în semifinale.

Toate meciurile vor fi în direct pe canalul de Youtube al Federației Sârbe de Volei. Partida România – Turcia o veți putea urmări AICI.
Campionatul Balcanic U18 (m): Programul grupei A

Marți, 28 iunie

16.00 România – Turcia – în direct AICI

21.00 Serbia – Bosnia și Herțegovina

Miercuri, 29 iunie

16.00 Turcia – Bosnia și Herțegovina

21.00 România – Serbia

Joi, 30 iunie

16.00 Bosnia și Herțegovina – România

21.00 Turcia – Serbia

Semifinalele și finalele se vor juca în zilele de 1 și 2 iulie

Componența naționalei României la Campionatul Balcanic U18

Ridicători

Ștefan Bîclea

Claudiu Urian

Universali

David Țăranu-Runcan

Raoul Constantin

Extreme

Ionuț Rebrișoran

Radu Mureșan

Luca Martonos

Sebastian Codorean

Centri

Cezar Abraham

Radu Zbengheci

Cristian Hortopeanu

Libero

Ștefan Cătălin

Antrenor principal: Marius Lazăr

Antrenor secund: Daniel Mavrodin
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns