Campionatul de speranțe a ajuns la etapa a doua. 74 de echipe sunt angrenate în competiție

sperante volei maculin ctf craiova
sperante volei maculin ctf craiova
CTF Mihai si CNNT Craiova se vor reintalni sambata

Timpul zboară, așa că, după 4 săptămâni, campionatul național de speranțe revine în actualitate. Sâmbătă și duminică se dispută etapa a doua. Nu uitați, orice rezultate aveți, eu sunt aici pentru a le primi.

Pentru că sunt sigur că cine e interesat știe cu cine și unde joacă favoriții, vă voi spune doar că acesta e al doilea turneu al campionatului din cele patru sau cinci programate – depinde de numărul de echipe din grupă. Componența seriilor și modalitatea de calificarea în turneele semifinale le găsiți pe site-ul FRV.

Eu țineam însă neapărat să vă reamintesc că există și această competiție, care deși se adresează copiilor de 13-14 ani, este extrem de interesantă și cu foarte multe meciuri spectaculoase. De asemenea, există mulți jucători și jucătoare de o foarte bună calitate și, dacă vom ști să avem grijă de talentele noastre, atunci acest sport ar putea avea un viitor interesant.

Nu uitați, adresele de mail unde puteți să îmi trasmiteți rezultatele sunt contact@doarvolei.ro sau andreiconstantinescu@yahoo.com . De asemenea, pe pagina de Facebook a site-ului sau a mea, personală. Sau pe Watsapp, la numărul 0730 660361. Vă mulțumesc foarte mult.

Multă baftă tuturor celor care veți fi implicați în acest week-end în această competiție. Multă baftă jucătorilor, jucătoarelor, antrenorilor, arbitrilor sau mai ales părinților, care trăiesc meciurile ca nimeni alții. Nu uitați, indiferent de rezultat și de rolul îndeplinit într-un meci, toți sunteți niște campioni, pentru că fără voi acest sport ar dispărea.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Campionatul de speranțe a ajuns la etapa a doua. 74 de echipe sunt angrenate în competiție

  1. Feminin grupa C
    ACS Top Volei 05 Constanta -Axiopolis Cernavoda 3-0
    CSS1 Constanta – CSSLaguna 3-0

    Ai dreptate, si la 13…14 ani sunt tinere talente valoroase, de perspectiva!

Lasă un răspuns