Divizia A1 (m): Arcada Galați și-a consolidat prima poziție, SCMU Craiova are emoții pentru locul 4

Arcada Galați a învins pe SCM U Craiova

Ultimul turneu al Diviziei A1 la volei masculin a început cu un meci spectaculos, care ar putea fi decisiv pentru stabilirea ultimei calificate în grupa locurilor 1-4.
Pentru SCM U Craiova aceasta era ultima șansă de a rămâne la mâna ei în încercarea de a rămâne între cele mai bune patru echipei ale campionatului. Din păcate pentru olteni, aceștia au fost debusolați la startul partidei cu campioana, Arcada Galați, astfel că au pierdut primul set rapid, cu 25-15. Setul al doilea a fost mai echilibrat, cu Craiova aflîndu-se la timonă la începutul lui, dar parcă neconvingător, astfel că nu a mirat pe nimeni cânt Arcada a revenit și a câștigat actul la 22. Dar totuși părea că SCMU Craiova are forța să revină, iar setul trei a curs în favoarea echipei antrenate de Dan Pascu, scor 25-20. Un singur set îi mai despărțea pe olteni de îndeplinirea obiectivului, însă de fiecare dată ultimul set e cel mai dificil. Drept urmare, Arcada, de la care au strălucit chiar fostul jucător al Craiovei, Filip Sestan, autor a 24 de puncte, și olandezul Niels Klapwijk (23), s-a impus cu 25-20. De Craiova s-a remarcat (cine putea să fie, dacă nu el) Laurențiu Lică. El și-a trecut în cont 24 de puncte.

Arcada Galați a învins pe SCM U Craiova
Arcada Galați a învins pe SCM U Craiova (FOTO: Facebook/ CSM Galați)

În urma acestui rezultat, SCM U Craiova are în continuare trei puncte în fața dinamoviștilor, care vor juca în propria sală în acest ultim turneu al anului. Ei vor avea duminică un meci cât o finală contra formației SCM Zalău.

Tot în cadrul turneului de la Galați, Explorări Baia Mare s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației UV Timișoara. Marius Cheagă, de la învingători, și-a trecut în cont 26 de puncte, în timp ce de la adversari s-a remarcat Sergiu Rodina, autor a 23 de puncte.
Divizia A1 (m): Programul și rezultatele ultimului turneu

Grupa Dinamo – în direct AICI

Sâmbătă, 27 martie

14.00 Dinamo – CSU Brașov

17.00 SCM Zalău – Știința București

Duminică, 28 martie 

14.00 Dinamo – SCM Zalău – în direct la TVR 3

17.00 CSU Brașov – CSU Știința București

Luni, 29 martie

10.00 SCM Zalău – CSU Brașov

14.00 Știința București – Dinamo

Grupa Cluj-Napoca – în direct AICI

Sâmbătă, 27 martie

17.00 „U” Cluj – Steaua București

Duminică, 28 martie

17.00 Steaua București – Unirea Dej

Luni, 29 martie

18.00 „U” Cluj – Unirea Dej

Grupa Galați – în direct AICI

Vineri, 26 martie

Arcada Galați – SCMU Craiova 3-1 (25-15, 25-21, 20-25, 25-20)

Explorări Baia Mare – UV Timișoara 3-1 (25-18,  22-25, 25-22, 25-19)

Sâmbătă, 27 martie   

14.00 SCMU Craiova – UV Timișoara

17.00 Arcada Galați – Explorări Baia Mare

Duminică, 28 martie

12.00 UV Timișoara – CSM Arcada Galați

15.00 Explorări Baia Mare – SCMU Craiova

Clasamentul Diviziei A1 (m)

 1. Arcada Galați – 49 puncte (18 m)
 2. SCM Zalău – 40 puncte (17 m)
 3. Steaua – 40 puncte (18 m)
 4. SCMU Craiova – 38 puncte (18 m)
 5. Dinamo – 35 puncte (17 m)
 6. Unirea Dej – 28 puncte (18 m)
 7. „U” Cluj – 22 puncte (18 m)
 8. Explorări Baia Mare – 18 puncte (18 m)
 9. Știința București – 14 puncte (17 m)
 10. UV Timișoara – 7 puncte (18 m)
 11. CSU Brașov – 0 puncte (17 m)Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns