Cadete: CSM București a cucerit al doilea titlu consecutiv. Cu o etapă înainte de final se știu și celelalte echipe de pe podium

CSM București și bucuria cuceririi titlului de campioană la cadete pentru a doua oară consecutiv

Ca și în cazul turneul final al cadeților, și cadetele și-au stabilit campioana cu o etapă înaintea terminării competiției. Aici, în schimb, se știu și celelalte două echipe de pe podium.
CSM București a dominat competiția cadetelor, iar meciul cu gazdele de la Bega Timișoara, câștigat cu 3-1, nu a făcut altceva decât să confirme superioritatea formației din Capitală în ultimele zile. Cu patru victorii în primele patru meciuri, dar și cu evoluții foarte bune în majoritatea timpului, cred că nimeni nu poate pune la îndoială victoria echipei antrenate de Florentina Ionașcu și de Claudia Drilea la acest turneu. Acesta este al doilea titlu consecutiv cucerit de CSM la această categorie de vârstă. Joi, bucureștencele vor avea doar un meci de palmares cu CSS Târgoviște, dar sunt sigur că vor face tot ce depinde de ele pentru a termina turneul neînvinse.

După cum vă spuneam, se știu și celelalte două echipe de pe podium. Acestea sunt Dinamo și Bega Timișoara, dar încă nu se știe ordinea lor. Aflate acum pe locul 3, la un punct de dinamoviste, gazdele vor avea un meci care poate fi considerat unul ușor contra ultimei clasate, Silvania Sport, așa că e de presupus ca ele să-și adjudece cele trei puncte.

Dinamo este favorită la medalia de argint

Asta înseamnă că Dinamo, care miercuri a dispus cu 3-0 de Silvania, este obligată să câștige meciul cu CSS Turda, formație care miercuri a dispus cu 3-2 de CSS Târgoviște, în cel mai lung și mai echilibrat meci din etapa a patra a turneului final. Dacă dinamovistele vor învinge indiferent cu ce scor, ele vor lua argintul, pentru că și la egalitate de puncte cu Bega (posibil dacă se vor impune doar cu 3-2, iar timișorencele cu 3-0 sau cu 3-1) ar avea avantajul numărului mai mare de victorii (4, față de 3).

Dacă Dinamo pierde meciul, indiferent de scor, atunci va lua medaliile de bronz căci în cazul egalității de puncte cu CSS Turda, tot egal va fi și criteriul numărului de victorii, așa că se va ajunge la a treia metodă de departajare, care este reprezentat de raportul seturilor. Iar aici bucureștencele vor fi superioare adversarelor lor chiar și dacă meciul se va încheia cu 3-0 pentru jucătoarele din Turda.

Toate meciurile sunt în direct pe pagina de Youtube CSS Bega Volei.
Cadete: Programul și rezultatele turneului final al campionatului 2021/ 2022

Duminică, 1 mai

ACS Silvania Sport – CSM București 0-3

CSS Târgoviște – Dinamo 0-3

CSS Turda – CSS Bega Timișoara 0-3

Luni, 2 mai

CSM București – Dinamo 3-1

ACS Silvania Sport – CSS Turda 1-3

CSS Bega Timișoara – CSS Târgoviște 3-0

Marți, 3 mai

CSS Turda – CSM București 1-3

CSS Târgoviște – ACS Silvania Sport 3-0

Dinamo – CSS Bega Timișoara 3-2

 

Miercuri, 4 mai

ACS Silvania Sport – Dinamo 0-3

CSS Turda – CSS Târgoviște 3-2

CSM București – CSS Bega Timișoara 3-1

Clasament:

1. CSM București 12p (12-3)

3 Dinamo 8p (10-5)

2 Bega Timișoara 7p (9-6)

5 CSS Turda 5p (7-9)

4 CSM Târgoviște 4p (5-9)

6 Silvania Sport 0p (1-12)

Joi, 5 mai

11.00 CSS Târgoviște – CSM București

13.30 Dinamo – CSS Turda

16.00 CSS Bega Timișoara – ACS Silvania Sport
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns