Cadeți: LAPI Dej, campioana sezonului 2021/ 2022. Viitorul Cluj și CTF Mihai I au completat podiumul

S-a încheiat turneul final al campionatului de volei pentru cadeți. Așa cum se știa de miercuri, LAPI Dej și-a asigurat titlul de campioană cu o zi înainte de terminarea competiției. Marea surpriză a fost clasarea bucureștenilor de la CTF Mihai I pe poziția a treia. 
Ultima etapă a turneului final a început cu meciul direct dintre pretendentele la medalia de argint, CTF Mihai I și Viitorul Cluj. Cine câștiga, termina pe poziția a doua, cine pierdea lua bronzul. Chiar dacă, prin prisma tradiției, bucureștenii porneau ca favoriți, Viitorul a reușit să dea lovitura și să se impună cu scorul de 3-0. Ei au profitat de o stare de dezamăgire generală care parcă s-a instalat în sânul formației din Capitală după ratarea titlului, miercuri. Astfel, ardelenii au fost mai lucizi și mai bătăioși în momentele decisive ale seturilor, pe care le-au câștigat numai la două puncte diferență, dar suficientă pentru câștigarea unei medalii de argint pe care cred că nu o anticipase nimeni.

Viitorul Cluj a cu cerit medaliile de argint la turneul final al campionatului de cadeți 2021/ 2022
Viitorul Cluj a cucerit medaliile de argint la turneul final al campionatului de cadeți 2021/ 2022

Pe locul 3 a terminat CTF Mihai I, un rezultat care cred că nu mulțumește pe nimeni de la clubul care s-a învățat cu câștigarea titlurilor de campioni, dar un rezultat care poate fi explicat, având în vedere că mulți jucători din echipă sunt fie în primul an la cadeți, fie în ultimul la speranțe. Cu siguranță în ediția viitoare a campionatului, CTF va fi una dintre principalele favorite la titlul de campioană.

Înainte de a trece la campionii de la LAPI Dej, simt nevoia să scriu câteva cuvinte despre CSM București. Care a câștigat joi al treilea meci în cinci seturi de la acest turneu final! Nu știu dacă s-a mai întâmplat în istoria recentă ca o echipă să aibă trei victorii la un turneul final al campionatelor de cadeți sau de juniori și toate să fie cu 3-2! Mai mult, obținute în trei zile consecutive, ceea ce denotă nu doar o bună pregătire fizică, ci și psihică. Și, așa cum am aflat azi, în primii 7 jucători patru băieți sunt în ultimul an de speranțe (născuți 2007), doi în primul an de cadeți și doar unul în ultimul an de cadeți. La anul chiar prevăd o luptă dură între cele două formații din București pentru titlul de campioană.

LAPI Dej, echipa campioana a cadetilor 2021/ 2022
LAPI Dej, echipa campioana a cadetilor 2021/ 2022

Am ajuns și la noua campioană, LAPI Dej, o binemeritată câștigătoare a medaliilor de aur. Antrenată de Victor Lazăr, formația din orașul gazdă al turneului final a câștigat toate meciurile disputate, pierzând doar două seturi, în fața celorlalte echipe de pe podium, Viitorul Cluj și CTF Mihai I. De asemenea, câțiva jucători de la ei au primit premii individuale: Luca Martonos a fost cel mai bun jucător al turneului, Claudiu Urian a fost cel mai bun ridicător, iar Cătălin Cătinean a fost cel mai bun libero.

Între timp, am aflat și lista completă a premiilor individuale, pe care o vedeți mai jos:

Premiile speciale oferite de organizatori:

Cel mai bun jucător al turneului: Luca Martonoș (LAPI Dej)

Cel mai bun coordonator: Claudiu Urian (CSS LAPI Dej)

Cel mai bun trăgător extremă: Radu Zbengheci (CTF Mihai I București)

Cel mai bun trăgător centru: Iannis Alb (CSS Viitorul Cluj)

Cel mai bun trăgător universal: David Țăranu-Runcan (CSS Toplița)

Cel mai bun libero: Cătălin Cătinean (CSS LAPI Dej)

Festivitatea de premiere a turneului final de cadeți de la Dej
Festivitatea de premiere a turneului final de cadeți de la Dej
Cei mai buni 6 jucători din cadrul turneului final al campionatului de volei pentru cadeți de la Dej
Cei mai buni 6 jucători din cadrul turneului final al campionatului de volei pentru cadeți de la Dej
Claudiu Urian, cel mai bun ridicător al turneului final de cadeți
Claudiu Urian, cel mai bun ridicător al turneului final de cadeți
Luca Martonos și Claudiu Urian, cu premiile individuale primite
Luca Martonos și Claudiu Urian, cu premiile individuale primite
Cătălin Cătinean, cel mai bun libero al turneului final de cadeți
Cătălin Cătinean, cel mai bun libero al turneului final de cadeți

Dacă știți și alte premii individuale acordate la Dej, vă rog să mi le comunicați pentru a le putea consemna. Vă mulțumesc.

Felicitări tuturor pentru spectacolul voleibalistic de la Dej și mulțumiri speciale domnului Sandu Urian, cel fără de care nu ar fi fost posibilă vizionarea în direct a meciurilor. Este unul dintre cei mai mari iubitori ai voleiului pe care i-am cunoscut vreodată și mi-aș dori ca fiecare club din România să aibă ca susținător un om ca dânsul.
Cadeți: Rezultatele turneului final al campionatului 2021/ 2022

Duminică, 1 mai

CSS Bacău – CSS Toplița 3-0

CTF Mihai I – CSM București 3-1

LAPI Dej – Viitorul Cluj 3-1

Luni, 2 mai

CSS Toplița – Viitorul Cluj 0-3

CSS Bacău – CTF Mihai I 0-3

LAPI Dej – CSM București 3-0

Marți, 3 mai

CTF Mihai I – CSS Toplița 3-2

Viitorul Cluj – CSM București 2-3

LAPI Dej – CSS Bacău 3-0

 

Miercuri, 4 mai

CSS Toplița – CSM București 2-3

CSS Bacău – Viitorul Cluj 0-3

LAPI Dej – CTF Mihai I 3-1

 

Joi, 5 mai

Viitorul Cluj – CTF Mihai I 3-0

CSS Bacău – CSM București 2-3

LAPI Dej – CSS Toplița 3-0

Clasament

1. LAPI Dej 15p (15-2)

2. Viitorul Cluj 10p (12-6)

3. CTF Mihai I 8p (10-9)

4. CSM București 6p (10-12)

5. CSS Bacău 4p (5-12)

6. CSS Toplița 2p (4-12)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

2 thoughts on “Cadeți: LAPI Dej, campioana sezonului 2021/ 2022. Viitorul Cluj și CTF Mihai I au completat podiumul

    1. Cred ca era bine să citiți si sa si intelegeti ce am scris. Mai pun o data aici, cu citat, poate că asa va e mai usor:

      ”Dacă știți și alte premii individuale acordate la Dej, vă rog să mi le comunicați pentru a le putea consemna. Vă mulțumesc.”

Lasă un răspuns