Divizia A1 (m): Arcada Galați și SCM Zalău, victorii importante contra unor echipe din Top 4

Arcada Galați și SCM Zalău au obținut victorii foarte importante, contra unor alte pretendente la medalii, în primele meciuri ale Turneului 8 al Diviziei A1 la volei masculin.
Arcada Galați s-a impus cu scorul de 3-0 în fața Stelei, la capătul unui meci foarte spectaculos, care din fericire a fost și televizat. Bucureștenii, care au arătat mult mai bine decât în meciul cu Dinamo, pierdut acum patru săptămâni cu 3-1, au ratat o șansă mare în orașul de pe Dunăre, pierzând de fiecare dată pe finalurile de set.

În primul set, au condus aproape în permanență, au avut chiar și 13-9, 21-18 sau 23-22, dar gălățenii au întors spectaculos totul în favoarea lor, profitând de o minge trimisă în aut de Peța (24-23) și apoi de asul olandezului Klapwijk, care a adus astfel primul set gazdelor turneului.

În al doilea set s-a mers cap la cap tot până spre final, când Arcada s-a desprins decisiv: 24-22 și apoi 25-22, printr-un blocaj al lui Stuart. Setul al treilea, care avea să fie și ultimul, a fost oarecum o copie a celui secund, desprinderea echipei antrenate de Sergiu Stancu făcându-se tot pe final, de la 23-22 la 25-22.

Olandezul gazdelor, Klapwijk, a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 23 de puncte. De partea cealaltă, Ciprian Matei a fost numărul 1, cu 17 puncte.

SCM Zalău și-a consolidat poziția secundă

La Zalău, gazdele de la SCM s-au impus tot cu 3-0 în fața formației SCM U Craiova, dar victoria a fost obținută mult mai ușor, seturile fiind cotrolate în cea mai mare parte de ardeleni. Andrei Mihăescu, cu 17 puncte, a fost cel mai bun marcator al meciului, în timp ce de la oaspeți s-a remarcat Gommans, autor a 13 puncte.

În cel de-al treilea meci al zilei, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0 în fața Unirii Dej. Cherbeleață, cu 10 puncte, a fost cel mai bun marcator al dinamoviștilor și al meciului.
Divizia A1 (m): Programul și rezultatele turneului 8

Grupa 1 (Zalău)

Vineri, 12 februarie

CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – SCMU Craiova 3-0 (25-22, 25-21, 25-22)

Sâmbătă, 13 februarie

18.00 SCMU Craiova – CS „U” Cluj – În direct AICI

Duminică, 14 februarie

18.00 CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – CS „U” Cluj – În direct AICI

Grupa 2 (Știința București)

Sâmbătă, 13 februarie

12.00 CSU Știința București – CS UV Timișoara – În direct AICI

Grupa 3 (Arcada Galați)

Vineri, 12 februarie

CSM Arcada Galați – CSA Steaua București 3-0 (25-23, 25-22, 25-22)

Sâmbătă, 13 februarie

18.30 CSA Steaua București – CSU Brașov – În direct AICI

Duminică, 14 februarie

11.00 CSM Arcada Galați – CSU Brașov – În direct AICI

Grupa 4 (Baia Mare)

Joi, 11 februarie

CS Știința Explorări Baia Mare – CS Unirea Dej 1-3 (25-23, 20-25, 20-25, 22-25)

Vineri, 12 februarie

CS Unirea Dej – CS Dinamo București 0-3 (13-25, 12-25, 14-25)

Sâmbătă, 13 februarie

18.00 CS Știința Explorări Baia Mare – Dinamo – În direct AICI

Clasamentul Diviziei A1 (m)

 1. Arcada Galați 36 puncte
 2. SCM Zalău 31 puncte
 3. Steaua 28 puncte
 4. SCMU Craiova 26 puncte
 5. Dinamo 24 puncte
 6. Unirea Dej 20 puncte
 7. „U” Cluj 16 puncte
 8. Explorări Baia Mare 12 puncte
 9. Știința București 11 puncte
 10. UV Timișoara 3 puncte
 11. CSU Brașov 0 puncteCadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns