POZA ZILEI, 12 septembrie 2015: Blocajul oferă momente inedite pentru toată lumea

Turcul Cansin Enaboifo nici acum nu stie pe unde a trecut mingea in meciul cu Canada
Turcul Cansin Enaboifo nici acum nu stie pe unde a trecut mingea in meciul cu Canada

Blocajul oferă de multe ori faze spectaculoase în volei. Iar la meciurile disputate azi, am avut parte de două imagini deosebite, de la două competiții diferite.

Poza de mai sus a fost făcută azi, în timpul meciului dintre Turcia și Canada, câștigat cu 3-1 de europeni, în prima etapă a Campionatului Mondial Under 21. Cel care a fost surprins la blocaj și care nici acum nu știe de unde a venit mingea, având ochii mai multe decât închiși, dacă se poate spune așa, este Cansin Enaboifo. Din fericire, când a deschis ochii, a văzut că echipa lui a câștigat.

Mai jos vedeți o imagine din etapa a patra a Cupei Mondiale, din meciul dintre SUA și Italia. O minge s-a dus exact în capul unui jucător de la blocaj, așa cum puteți observa din fotografie. Iar AICI, dacă vreți, puteți vedea alte imagini spectaculoase din etapa a patra a competiției organizate în Japonia.
Uneori, mingea se mai opreste si in capul jucatorului de la blocaj, ca in meciul SUA - Italia de la Cupa Mondiala
Uneori, mingea se mai opreste si in capul jucatorului de la blocaj, ca in meciul SUA – Italia de la Cupa Mondiala

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns