Transferuri 2023: Cristi Bartha revine la Dinamo după un an la Rapid

Ridicătorul dinamoviștilor, Cristian Bartha, își construiește atacul

Dinamo a anunțat zilele trecute transferul unui al doilea internațional român: ridicătorul naționalei României, Cristian Bartha
În vârstă de 37 de ani, Cristi a acceptat oferta echipei la care a evoluat și în sezonul 2021/ 2022 și astfel s-a întors în Șos. Ștefan cel Mare după un periplu de un an pe calea Giulești, la Rapid, după cum informează pagina de Instagram a echipei masculine de volei a clubului Dinamo. Având în vedere că plecările de la echipa dinamovistă au fost deja anunțate, nu pot decât să înțeleg că Bartha se va lupta pentru postul de titular cu francezul Pierre Pujol.

Aceasta e a doua mutare în rândul jucătorilor efectuată până acum de dinamoviști. Ei l-au transferat și pe falsul Stelei din ultimii trei ani, Ciprian Matei. De asemenea, au făcut o mutare de senzație pe banca tehnică, aducându-l pentru prima dată ca antrenor în prima divizie a voleiului românesc pe legendarul Stelian Moculescu. Iar acum, cu acest transfer, și-au securizat poate cel mai important compartiment al echipei, cel al ridicătorilor.

Acum, Cristi Bartha se află în cantonamentul din Brașov al echipei naționale, cu care va debuta la finalul săptămânii în Golden League. Pentru cei care au uitat, el a fost desemnat MVP-ul turneului final al Silver League, câștigat de echipa noastră anul trecut, în Ungaria, iar acest lucru dovedește încă o dată că în cazul ridicătorilor vârsta e doar un număr și că tot ceea ce contează e pasiunea și dragostea pentru volei.

Ridicătorul echipei noastre, Cristi Bartha, în acțiune în meciul contra Elveției (FOTO: CEV)
Ridicătorul echipei noastre, Cristi Bartha, în acțiune în meciul contra Elveției (FOTO: CEV)
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns