Voleibaliștii români, primiți și felicitați de Elisabeta Lipă, președintele ANS

Naționala masculină de volei a fost primită de Elisabeta Lipă, președintele ANS (FOTO: Facebook/ ANS)

Performanța extraordinară reușită la Campionatul European masculin – ocuparea locului 7 – nu a trecut neobservată. Jucătorii noștri au fost primiți ieri de președintele Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă.
Șefa sportului românesc i-a felicitat pe toți membrii lotului României care au scris istorie la Campionat European masculin. Au fost prezenți la întâlnirea cu fosta mare canotoare toți jucătorii din lot, cu excepția celor trei care evoluează în străinătate: Adrian Aciobăniței și Daniel Chițigoi (ambii în Polonia) și Alex Rață (Belgia). De asemenea, a fost prezent tot staff-ul tehnic, plus antrenorul federal Corneliu Andrieș și președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru.

Evident, au fost felicitați pentru performanța obținută, dar mai important decât acest lucru, această primire la nivel înalt înseamnă că voleiul începe să conteze pentru diriguitorii sportului. Pentru că o astfel de performanță, precum cea obținută de băieți, nu doar că va avea o contribuție foarte mare când se va împărți bugetul anul viitor, dar și pentru următoarele acțiuni. Pentru că nu știu dacă mai avem la vreun sport de echipă masculin naționala între primele 7 din Europa. Poate pentru perfecționiști o fi puțin – oricum ei nu sunt mulțumiți cu nimic – dar pentru noi, cei are cunoaștem realitățile sportului românesc, această performanță a tricolorilor este echivalentul unei clasări pe podium.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns