Divizia A1 (f): Dinamo a învins pe CSM Lugoj. Rezultatele etapei a 12-a

Bucurie Dinamo volei feminin

Etapaa 12-a a Diviziei A1 la volei feminin s-a încheiat cu victorii ale favoritelor.
În ceea ce se anunța cel mai echilibrat meci al rundei, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0 în fața formației CSM Lugoj. Veterana Alida Cioroianu a dat un adevărat recital, aducând cele mai multe puncte gazdelor, 13. Ea a fost de netrecut la fileu, unde a reușit 6 blocaje, adică mai mult cu unul decât toată echipa oaspete! A fost secondată, de la Dinamo, de Ariana Pîrv, care și-a trecut în cont 9 puncte. De la Lugoj s-au remarcat Nina Kocic (20 de puncte) și Andreea Petra (7 puncte).

Bucurie Dinamo volei feminin
Bucuria dinamovistelor in victoria cu CSM Lugoj

În cel de-al doilea meci al etapei, Volei Alba Blaj nu a avut nici o problemă în a se impune cu 3-0 în deplasare, la Cluj. Ioana Baciu, cu 14 puncte, și Ana Lazarevic, cu 13, au fost cele mai bune jucătoare ale învingătoarelor. De la gazde s-a remarcat Răileanu, cu 8 puncte.Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a 12-a

Vineri, 1 februarie

CSM București – Știința Bacău 3-0 (25-20, 25-16, 25-21)

Sâmbătă, 2 februarie

”U” Cluj – Volei Alba Blaj 0-3 (14-25, 19-25, 17-25)

Dinamo – CSM Lugoj 3-0 (25-21, 25-15, 25-19)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns