Divizia A1 (f): Dinamo a învins pe Știința Bacău, Rapidul a obținut prima victorie. Rezultatele etapei a patra

Bucuria dinamovistelor după victoria cu Știința Bacău

Am avut o etapă spectaculoasă în Divizia A1 la volei feminin.
Dinamo a reușit să câștige cel mai important meci al etapei a patra a Diviziei A1 la volei feminin. Dinamovistele s-au impus cu scorul de 3-1 pe Știința Bacău, la capătul unui meci în care Ariana Pîrv, cu 18 puncte, a fost cea mai eficientă jucătoare a meciului. De la băcăuance s-au remarcat Denisa Rogojinaru și Tina Grudina, ambele cu câte 15 puncte.

La Medgidia, gazdele au reușit să ia primul set în fața campioanei, Volei Alba Blaj. Glauciele Martins da Silva, cu 11 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor, în timp ce de la adversare Ioana Baciu și Bianca Rusu au reușit câte 18 puncte.

În sala Giulești, Rapidul a dat lovitura și a învins cu scorul de 3-2 pe CSM Lugoj, pentru prima victorie din acest campionat. Cea mai bună jucătoare cred că a fost echipa, pentru că nu există nici un semn că ar fi existat vreun statistician în sală…

CSM Târgoviște nu a avut emoții în a se impune la Voluntari cu 3-0. De la gazde, Sonia Teianu, cu 11 puncte, a fost cea mai bună marcatoare, în timp ce de la învingătoare Yusleymi Herrera, cu 19 puncte, a fost cea mai eficientă.

Duminică a avut loc ultima partidă a rundei, Belor Galați reușind să se impună cu 3-1 la Cluj, Anamaria Berdilă, Ivana Radonjic și Talia Jose do Nascimento, toate cu câte 15 puncte, au fost cele mai valoroase jucătoare ale oaspetelor. De la gazde s-au remarcat Adina Stanciu și Raluca Cocoș, ambele cu câte 14 puncte.Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a patra a campionatului 2019/2020

Sâmbătă, 26 octombrie

CS Medgidia – Volei Alba Blaj 1-3 (25-15, 13-25, 21-25, 12-25)

Rapid – CSM Lugoj 3-2

CSO Voluntari – CSM Târgoviște  0-3 (16-25, 17-25, 20-25)

Dinamo – Știința Bacău 3-1 (25-23, 25-15, 20-25, 25-18)

Duminică, 27 octombrie

”U”Cluj – CSU Belor Galați 1-3 (18-25, 20-25, 25-23, 21-25)

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a doua etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a treia etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns