Golden League 2022: România joacă miercuri, cu Ungaria, pentru calificarea în semifinale. Meciul va fi în direct la TVR 3

Adriana Matei, în atac în fața Ungariei

Pentru naționala României a venit ziua meciului decisiv pentru calificarea în semifinalele Golden League 2022. Tricolorele au nevoie de o victorie pentru a câștiga grupa și a juca în penultimul act al competiției. Meciul va începe la ora 17.00 și va fi în direct la TVR 3.
România a primit o mână de ajutor nesperată în weekend, atunci când Ungaria a învins, conform pronosticurilor, cu 3-2, pe Ucraina și astfel a reintrodus în cărțile calificării formația noastră. Pentru că în competițiile europene primul criteriu de departajare în clasament este reprezentat de numărul de victorii, nu de punctele acumulate, România, care are cu patru puncte mai puține decât Ucraina, dar care are același număr de victorii cu aceasta – ambele au câte două – are acum o șansă mare de a trece pe primul loc după ultimul meci din grupa C.

Astfel, o victorie indiferent de scor, chiar și cu 3-2, căci fetele noastre par specialiste ale acestui rezultat (așa au învins și Ucraina la Alexandria și Ungaria, la Budapesta), le va duce pe tricolore în semifinalele Golden League. Pentru că turneul Final Four fusese antamat de Ucraina, dar pentru că din motive evidente el nu mai poate avea loc acolo, faza finală a fost înlocuită cu semifinale într-o singură manșă, care vor avea loc pe 16 iunie. Finala va avea loc tot într-o singură manșă, la 19 iunie.

Partida dintre România și Ungaria este programată miercuri, la Alexandria, cu începere de la ora 17.00 și va fi transmisă în direct la TVR 3 și pe canalul de Youtube al CEV. AICI puteți vedea meciul pe Youtube.
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

4 thoughts on “Golden League 2022: România joacă miercuri, cu Ungaria, pentru calificarea în semifinale. Meciul va fi în direct la TVR 3

 1. ROMANIA, nu poate ajunge pe locul 1 chiar daca o sa castige meciul cu UNGARIA si cu 3-0!!! Ai inteles gresit!!! Doar in caz de egalitate la puncte, se iau in considerare victoriile!!! ROMANIA NU VA PRIMI 4 PUNCTE, CHIAR DACA VA CASTIGA SI CU 6-O!!!

  1. Of, Doamne! Daca ati citi voi regulamentul pe care vi l-am scris negru pe alb, ce bine ar fi…

   Uite, iti pun din nou cu ghilimele din text, poate acum il citesti.

   Pe de alta parte, atat de mult iubesti si urmaresti voleiul incat nu ai invatat pana acum ca in competitiile organizate de CEV – cupe europene cu grupe, Campionate Europene, preliminarii de Campionate Europene indiferent de varsta – primul criteriu de departajare al echipelor este NUMĂRUL DE VICTORII?? NU PUNCTELE! Chiar nu e greu de priceput, serios. E foarte simplu, totul e sa vrei sa inveti lucruri noi si sa citesti articolul inainte de a te arunca in comentarii fara sens.

   ”Pentru că în competițiile europene primul criteriu de departajare în clasament este reprezentat de numărul de victorii, nu de punctele acumulate, România, care are cu patru puncte mai puține decât Ucraina, dar care are același număr de victorii cu aceasta – ambele au câte două – are acum o șansă mare de a trece pe primul loc după ultimul meci din grupa C.

   Astfel, o victorie indiferent de scor, chiar și cu 3-2, căci fetele noastre par specialiste ale acestui rezultat (așa au învins și Ucraina la Alexandria și Ungaria, la Budapesta), le va duce pe tricolore în semifinalele Golden League”

   1. Imi cer mii de scuze!!! Nu am citit Regulamentul, si in plus, am fost indus in eroare, pentru ca am aplecat urechea la alti comentatori NEPRICEPUTI!!!

 2. ROMANIA, nu poate ajunge pe locul 1 chiar daca o sa castige meciul cu UNGARIA si cu 3-0!!! NU AI INTELES REGULAMENTUL!!! DOAR IN CAZ DE EGALITATE LA PUNCTE , SE IAU IN CONSIDERARE VICTORIILE!!! ROMANIA POATE SA CASTIGE SI CU 6-0 ,PENTRU CA NU PRIMESTE DECAT 3 (TREI) PUNCTE!!!

Lasă un răspuns