POZA ZILEI, 21 decembrie 2015: Așa stau la coadă la autografe fanii formației ruse Zenit Kazan

zenit kazan volei autografe fani
zenit kazan volei autografe fani
Fanii au stat la coada la sesiunea de autografe a celor de la Zenit Kazan

Zenit Kazan, cea mai importantă echipă de club din voleiul masculin din Rusia, este un adevărat fenomen și are și o groază de fani.

Câștigătoare a Ligii Campionilor în 2008, 2012 și 2015, campioană a Rusiei de 7 ori – în ultimii 9 ani a pierdut doar de două ori titlul – Zenit Kazan a încheiat și acum pe primul loc în clasament acest an. Iar la finalul ultimului meci disputat acasă în acest an, conducătorii formației au organizat o sesiune de autografe la care fanii s-au adunat în număr incredibil, după cum vedeți mai sus.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns