Divizia A1 (f): CSM București a câștigat la Cluj primul meci al etapei a patra

csm bucuresti volei bucurie campionat
csm bucuresti volei bucurie campionat
Jucatoarele de la CSM București, la finalul meciului castigat la Cluj

Universitatea Cluj și CSM București au deschis, azi, cea de-a patra etapă a Diviziei A1 la volei feminin. Au câștigat favoritele, formația din București.

Nici nu se încheiase etapa a treia – partida de la Iași, dintre Penicilina și Rapid a avut ora de strat 15.00 – că a și început runda a patra. La Cluj, azi, de la ora 14.00, CSM București a învins cu scorul de 3-0 pe Unversitatea și s-a instalat în fruntea clasaementului intermediar, cu maximum de puncte și fără set pierdut.

Restul etapei se va disputa la finalul acestei săptămâni și nu pot să remarc că pentru a patra oară în tot atâtea etape echipa din Craiova va fi la televizor.

Programul etapei a patra, Divizia A1 (f)

Luni

U Cluj – CSM Bucuresti 0-3 (17-25, 18-25, 16-25)

Sâmbătă

Știința Bacău – CSU Medicina CSS Târgu Mureș

Alba Blaj – Unic Piatra Neamț

Rapid – CSM Lugoj

Dinamo – Penicilina Iași

Duminică

11.45: CSM Târgoviște – SCMU Craiova (în direct la DigiSport 3)
[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns