Divizia A1 (m): Etapa a 19-a programează azi derby-ul pentru locul 2: Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău

explorari baia mare volei masculin
explorari baia mare volei masculin
Explorari Baia Mare va juca in propria sala derby-ul etapei a 19-a (foto: Deak Laszlo)

Divizia A1 la volei masculin programează sâmbătă toate cele cinci meciuri. Cap de afiș e derby-ul de la Baia Mare.

Explorări Baia Mare și Volei Municipal Zalău vor juca derby-ul rundei, un meci pentru locul 2. De la ora 16.30, în direct la DigiSport 4, cele două formații se vor afla față în față și vor încerca să ia o opțiune pentru terminarea pe poziția a doua în sezonul regulat. O victorie a zălăuanilor nu numai că le va asigura un avans de 5 puncte în fața băimărenilor, dar i-ar ține și în plasa Craiovei, care în acest moment are doar două puncte avans în fața vicecampionilor ediției trecute. Dacă vor învinge cu 3-0 sau 3-1 băimărenii, aceștia vor trece cu un punct peste adversarii lor de azi.

Un alt meci interesant se dispută la București, între Dinamo și ”U” Cluj, o victorie a ardelenilor ducându-i pe dinamoviști pentru prima dată în istorie pe ultima poziție a clasamentului. Cum partida va fi fără spectatori, meciul se anunță chiar foarte echilibrat.

Liderul clasamentului, CSM U Craiova, are șansa de a-și reveni după prima înfrângere din campionat și de a-și repara moralul în fața propriilor suporteri, contra nou-promovatei Tricolorul Ploiești, care pare să-și fi asigurat locul 6 în clasament.


Divizia A1 (m) – programul etapei a 19-a

VCM Piatra Neamț – Tomis Constanța 3-0 (25-0, 25-0, 25-0)

Sâmbătă

Ora 16.00: Dinamo – ”U” Cluj

Ora 16.30: Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport 4)

Ora 17.00: Arcada Galați – AS Volei Club Caransebeș

Ora 17.30: SCM U Craiova – LMV Tricolorul Ploiești

Ora 18.00: CSM București – Unirea Dej

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns