Etapa a șasea a Diviziei A1 la volei masculin se joacă sâmbătă și duminică

SCMU Craiova (FOTO: Facebook/ SCM Craiova)

Campionatul masculin de volei a ajuns la etapa a șasea. Meciurile se vor disputa sâmbătă și duminică și nu e niciunul televizat. Toate se pot vedea, în schimb, pe frvolei.ro. 

Așa cum ne-am obișnuit, nu există rundă în Divizia A1 masculină în care să nu avem cel puțin un meci care ar putea fi oricând măcar o semifinală în play-off. Iar acum avem chiar două.

De la ora 18.00, Arcada Galați și SCMU Craiova vor reedita finala Cupei României din primăvară. Meciul ar fi trebuit să se dispute la Galați, dar cele două cluburi s-au înțeles și va avea loc la Craiova, numai că nu în sala Polivalentă, ci în sala „Ion Constantinescu”. Nu știu ce va însemna schimbarea sălii pentru jocul echipelor, dar cred că indiferent de locul în care s-ar fi desfășurat partida, gălățenii porneau cu prima șansă. Pentru că acum, odată cu împlinirea visului calificării în Liga Campionilor, ei vor intra pe teren, sunt sigur, cu și cu mai multă încredere, o încredere dată de prezența între cele mai bune echipe ale continentului.

Al doilea meci de mare interes al rundei se va juca la Zalău, acolo unde imprevizibila echipă gazdă – dacă vă uitați pe rezultatele ei vă dați seama de ce spun acest lucru – va primi vizita Rapidului. O formație care pare că se întărește cu fiecare minge pe care o joacă, semn că sudarea echipei prin meciuri a dat roade. Iar succesul cu 3-0 obținut la Craiova, miercuri, în Cupa României, este o dovadă în acest sens. Drept urmare, mă aștept la o victorie a giuleștenilor, dar nu m-ar mira să fie obținută în patru seturi.

O altă partidă extrem de echilibrată se anunță a fi cea de la Cluj-Napoca, dintre Universitatea și Unirea Dej. Un meci pe care la începutul săptămânii îl văzusem anunțat la TVR 3, dar care acum nu mai apare în program nici pe FRV, nici pe site-ul TVR. Așa că eu zic că e cel mai bine să vă uitați pe frvolei.ro, căci acolo sigur se va transmite. Sunt convins că veți avea ce să vedeți, pentru că derby-urile județene sunt foarte spectaculoase și orice se poate întâmpla în ele.

Ziua de sâmbătă va începe însă de la ora 17.00, cu o partidă cu învingătoare sigură: Steaua. Adversara, UV Timișoara, încă se obișnuiește cu aerul primei divizii și nu cred că are cum să pună probleme.

De la ora 19.00 se va disputa ultimul meci al zilei, între Dinamo și CSM Constanța. Gazdele pornesc cu prima șansă, deși constănțenii sunt, alături de Arcada, neînvinși în acest campionat.

Etapa a șasea se va încheia duminică, printr-o partidă care va avea loc de la ora 12.00: Explorări Baia Mare – Corona Brașov. Oaspeții, care sunt lideri în clasamentul intermediar, pornesc, evident, cu prima șansă, chiar dacă Baia Mare este o echipă mereu periculoasă, mai ales de când cubanezul Ramirez Pita pare să-și regleze tot mai bine tirul.

Divizia A1 (m): Programul etapei a șasea a campionatului

Sâmbătă, 18 noiembrie

17.00 Steaua – UV Timișoara

18.00 SCM Zalău – Rapid

18.00 U Cluj – Unirea Dej

18.00 CSM Arcada Galați – SCMU Craiova (se joacă la Craiova)

19.00 Dinamo – CSM Constanța

Duminică, 19 noiembrie

12.00 Explorări Baia Mare – Corona Brașov

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns