Divizia A1 (m): Etapa a zecea începe vineri cu un meci televizat

steaua volei echipa masculin 2017 2018

Etapa a zecea a Diviziei A1 la volei masculin va începe vineri cu un meci televizat. Nu va fi singurul transmis de DigiSport în această rundă.
Vineri, de la ora 19.00, în sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul va avea loc meciul dintre Steaua și CSM București.

Sâmbătă vor avea loc alte patru partide din această rundă, printre care și confruntarea celor două echipe învinse miercuri în Cupa Challenge, Zalăul și Tricolorul Ploiești.

Etapa se va încheia duminică tot cu o partidă televizată, SCM U Craiova – Arcada Galați.

Evident, am vorbit doar de partidele televizate de DigiSport, cele care sunt anunțate și pe site-ul FRV. Dacă există meciuri dintre celelalte 4 care sunt transmise pe Facebook sau pe diverse posturi locale și vreți ca și cititorii Doarvolei să le urmărească, îi invit pe reprezentanții echipelor să mă anunțe pentru a putea trece modalitatea de transmitere în dreptul partidelor respective.


Divizia A1 (m): Programul etapei a zecea

Vineri, 24 noiembrie

Ora 19.00: Steaua – CSM București (în direct la Digi Sport)

Sâmbătă, 25 noiembrie

Ora 17.00: UV Timișoara – Explorări Baia Mare

Ora 12.00: ”U” Cluj – Dinamo

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Tricolorul Ploiești

Ora 18.00: Unirea Dej – CSS 2 Baia Mare

Duminică, 26 noiembrie

Ora 13.30: SCM U Craiova – Arcada Galați (în direct la Digi Sport)
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns