Divizia A1 (m): Tricolorul Ploiești ESTE CAMPIOANĂ în premieră. Arcada Galați și Steaua au completat podiumul

tricolorul ploiesti volei victorie

Voleiul masculin românesc are o campioană în premieră. Tricolorul Ploiești a cucerit primul titlu din istorie în Divizia A1.
În ultima etapă a play-off-ului, Tricolorul Ploiești a învins cu scorul de 3-0 (27-25, 25-17, 25-19) pe Volei Municipal Municipal. Meciul a fost ca o ștafetă a titlului, de la fosta la noua campioană a Diviziei A1 la volei masculin.

Antrenată de Sergiu Stancu, aflat, de asemenea, la primul titlu de campion național din carieră, Tricolorul Ploiești i-a avut ca staruri pe de acum veteranii Bogdan Olteanu, Laurențiu Lică și Andrei Bartha, jucători români cu ani buni la națională, dar și cu mari succese la activ de-a lungul carierei, care au demonstrat că se poate lua titlul și cu jucători autohtoni. De asemenea, trebuie reamintit faptul că Tricolorul a promovat în campionatul trecut pe prima scenă a voleiului românesc.
Pe locul secund s-a clasat Arcada Galați, care a terminat cu un punct în spatele campioanei. Gălățenii și-au făcut treaba, impunându-se cu 3-0 (25-23, 25-19, 25-18) la Craiova.

Locul al treilea a fost ocupat de Steaua, care a învins cu scorul de 3-2 (22-25, 25-20, 25-16, 22-25, 15-9) pe CSM București, ocupanta locului 5. Pe locul 4 a terminat Volei Municipal Zalău, iar pe 6 – SCM U Craiova.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns